вівторок, 7 лютого 2012 р.

ТАЇНСТВО ПОКАЯННЯ – ПОВЕРНЕННЯ ДО ЄДНОСТІ З БОГОМ

Л Ю Т И Й

ТАЇНСТВО ПОКАЯННЯ –

ПОВЕРНЕННЯ ДО ЄДНОСТІ З БОГОМ

І неділя місяця (5 лютого 2012 р.)

Необхідність та наслідки Таїнства Покаяння і Примирення

О. Григорій СЕМЕНКОВ

Харківсько-Запорізька Дієцезія

ВСЕЛЕНСЬКА МОЛИТВА

Бог посилає свого Єдинородного Сина Ісуса Христа, щоб відкрити дорогу до свого віковічного Дому кожній людині, тому з довірою звернімо до Нього наші прохання

1. Молімося за Церкву в Україні та в усьому світі, аби неустанно черпаючи натхнення з джерела Божої Любові, вона була знаком милосердя і прощення.

2. Молімося за проповідників та сповідників, щоб, сумлінно і смиренно виконуючи своє служіння, вони із запалом Святого Духа вказували дорогу Божого Милосердя.

3. Молімося за керівників усіх рівнів та політиків, аби чуючи голос Господа у власних серцях, вони пробачали своїх опонентів і співпрацювали між собою задля блага всіх людей.

4. Молімося за всіх страждаючих, самотніх та покинутих, щоб, утішені проповідуванням Доброї Новини, вони гідно несли свій тягар, пробачаючи завдані їм кривди.

5. Молімося за померлих, аби освітлені блиском Господньої слави, вони із довір’ям та радістю перебували у віковічній присутності Божій та спільноті святих.

6. Молімося за нас, зібраних в одну Церкву, аби життєві турботи, страх та людські немочі, сприяли нам чути голос Господа, який кличе нас до навернення серця.

Господи, всемогутній Боже, Ти прагнеш лише спасіння кожної людини, тому просимо Тебе: вкажи нам, як перемінити думки сердець, аби могти виконувати Твою волю, через Христа, Господа нашого.

Немає коментарів:

Дописати коментар